25 top måder at spare penge

Stilarter kontrollerer virksomheden forstår vigtigheden af at udtrykke din individualitet – selv når det kommer til at skrive checks. Men vi vil være mere end bare din one-stop-shop for kontrol. Stilarter kontrollerer Personal Finance Tips vil bruge vores rige historie for at blive din foretrukne check printer og sikring af dine personlige oplysninger til at give dig, vores loyale kunder, hver dag oplysninger om hvordan du får mest muligt ud af dit checkhæfte. Boston konferencen omfattede en workshop om prisen-linked besparelser. Flacke, der løb workshoppen, siger at han fortalte gruppen, kig, fyre, du har en virkelig vigtig platform, der tjener en masse økonomisk sårbare forbrugere, men det meste af det bruges ikke til at hjælpe folk med at komme nogen steder. Det er alle transaktion-fokuserede. Du bør tænke på besparelser.” Eckert, Walmart direktør, fortalte mig, at da han hørte Flackes præmie-baseret-besparelser præsentation på denne begivenhed, tænkte han: vi kunne lave at.

Tip 2: overnatning. Dette er sandsynligvis den største penge-gemmer alle hvordan at spare penge i college tips. Hvis dit hjem er ikke for langt væk fra college, prøv ikke at få på campus overnatning. Blive hjemme i stedet. Få 3 hjemmelavede måltider, et tag over hovedet, og de fleste gøremål du normalt ville have til at gøre for dig selv som tøjvask og så videre gjort for dig til en fænomenal pris af intet. Dette kan ikke være praktisk for en udenlandsk studerende eller hvis du bor langt fra campus, men selv da kan du prøve at rå det med en rummelig i en mindre lejlighed, som ikke koster for meget.

Tiffany Levich kunne ikke få sig selv til at betale $24 hver for en designer cap for sin 7-årige søn, da hun vidste, hun kunne få en for mindre på Tanger Outlets i Karlslunde, New York. Hun fik to hatte til $30 ved Under Armour outlet-butik, siger hun. Hun også favoriserer Gap Outlet for disse typer af store besparelser.

Undgå dyre afhængighed. Visse dårlige vaner kan lægge en alvorlig dæmper på din indsats for at spare penge. I worst case scenarier, kan disse vaner bliver alvorlige misbrugsproblemer, som er næsten umuligt at besejre uden hjælp. Værre endnu, kan mange af disse former for afhængighed være meget farligt for dit helbred på lang sigt. Gem din tegnebog (og kroppen) ulejlighed at gå gennem disse misbrugsproblemer ved at undgå dem i første omgang.

Jeg har brugt det i årevis og da jeg købte mine det koste mig $20 for enheden og det koster $20 om året at bruge – hvilket svarer til omkring $1.66/ måned. Ganske vist Læs er det lidt skæve, så min Magicjack gennemgang at være sikker på du ved hvad du får ind.

Også, jeg er ikke sikker på hvor mange penge det vil spare dig, men tjek – birthed ud af et spørgsmål, hvor meget energi ville blive frelst, hvis Google havde en sort skærm i stedet for en hvid? ” Angiveligt, søgeresultaterne er den samme som de almindelige Google-resultater.

Vagt din kredit med dit liv. Overvåge dine kreditrapporter regelmæssigt for at sikre ingen har stjålet din identitet. Makulere alle papirarbejde, du kommer til at holde tyvene fra at få dine oplysninger. Og ikke logge ind på din bank eller kreditkort konto online, når du bruger en ikke-sikret, åbne netværk på en café eller andre steder – identitetstyveri er bekostelige både tid og penge.

For det andet, det sparer du penge på frimærker og papirchecks så du bare udfylde en onlineformular, skal du klikke på Send, og har din regningen betalt. Prøv det ud – og drage fordel af det, hvis ikke du allerede. Nogle af de bedste gratis online kontrol konti tilbyder dette frynsegode.

Ikke at misbruge kredit. Være ansvarlig med kreditkort. Oplad kun hvad du virkelig har råd til at betale hver måned og sørg for, at det passer ind i dit budget. Hvis du bliver nemt fristet til overforbrug, lade kreditkortet derhjemme og tager kun kontanter du har råd til at bruge.

Category:
Posts created 16

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top