65 spørgsmål: Søgen efter en betydning Samtale

Prime medlemmer, der er klar til at forpligte sig til et helt år kan udnytte en fantastisk tidlig Amazon Prime Day Audible aftale lige nu, banke en enorm $ 50 off en årligt Audible Premium Plus abonnement. Hørbar, er en af Amazons egne ejendomme er især i søgelyset hver Prime Day, især da tech gigant selv elsker at give ekstra incitamenter til at få folk tilmeldt deres abonnementstjenester denne tid af året. Det besvarer mange af de spørgsmål, vi får på daglig basis. På grund af disse, virksomheder tilbyder en daglig gratis musik downloads ansøgning. Disse øretelefoner kommer også med en helt ny Bluetooth-chip, der er specielt bygget til at tilbyde dig forbedrede lytteoplevelser.

Lytte til behovene hos publikum, virksomheden omhyggeligt vælger bøger i kataloget og udgiver virkelig værd lydbøger og forfattere – verdens ekspert inden for psykologi succes Brian Tracy, den amerikanske forretningsmand, investor og forfatter Robert Kiyosaki, den canadiske journalist, forfatter og offentlig taler Malcolm Gladwell, den amerikanske forfatter, coach, motiverende højttaler Tony Robbins og andre. Audible sagde, at det har planer om at vokse Audible Plus ‘katalog over tid, så det vil blive en endnu bedre værdi jo længere du abonnerer. Den gode nyhed er, at de er langt nemmere på tegnebogen end de tidligere Gold- og Platinum-niveauer og inkluderer ubegrænset adgang til det nye Audible Plus-katalog med over 11.000 titler.

Disse Amazon Prime Day Audible tilbud er fantastisk, da du faktisk sække nogle gode gammeldags gratis ting. Bemærk, at Audible tilbud tendens til at variere afhængigt af, om du er baseret i USA eller Storbritannien, så hvis du besøger fra Storbritannien, tilbud nedenfor kan desværre ikke være berettiget til din region (men vi anbefaler at prøve begge veje). Produkter featured er uafhængigt udvalgt af vores redaktion, og vi kan tjene en provision fra køb foretaget fra vores links; detailhandlerne kan også modtage visse data, der kan revideres, til regnskabsmæssige formål. Filerne er i M4B-format, som skal arbejde med enhver lyd- eller lydbogssoftware.

Derfor kan du bruge DropBox til at sende dine filer til Virtual Assistant(VA) og senere til producenten. Premium Plus-abonnementer starter ved $14,95 pr. måned og inkluderer månedlige “kreditter”, som du kan bruge på en hvilken som helst lydbog i Audibles bibliotek. Gratis prøveversioner er et nemt sted at starte, hvis du bare opdager lydbøger. Eksklusiv 30% rabat på alle lydbøger på Audible butikken. Bogen af-måneden, gratis lydbog – https://www.lydbogreolen.dk/ – friske nye udgivelser er sjældent diskonteret med mere end 30%. Doubleday går lidt videre og i de fleste tilfælde en 32-40% rabat på pristilbud. Leder du efter lyd tilbud har drevet de fleste mennesker til virksomheder som Audible, hvor en lav månedlig gebyr giver dem nogen lydbog, de ønsker, uanset listeprisen.

Posts created 16

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top