Hvordan budget

Afsnit 529 af Internal Revenue Code lader du setup en investeringskonto til at betale for dit barns collegeuddannelse. Når du har en opsparing fond, kan du starte forgrener sig ud i andre former for besparelser, som en pensionering eller nødfond. Hver enkelt tjener et formål og vil være gavnligt at have for at blive økonomisk stabile. Dog bør du kun forsøger at tage disse mere avancerede former for besparelser når du har med held implementeret din grundlæggende besparelser program til din økonomi.

Målet er at få dine bøger, balancering – så du ikke bruger mere end du tjener. For at gøre dette, skal du finde ud af hvor meget du kan bruge på forskellige områder af dit liv. Du kan bruge kolonnen “Del C – månedlige ønskede tilbringe” af Budget planlæggeren for at gøre dette.

Vidste du, at hvis du gemmer bare $25, en uge starter med din freshman år i gymnasiet, du vil have sparet mere end $5.000 ved den tid, du opgradere? Tænk på hvor meget du ville have, hvis du begynde at spare når du er endnu yngre! Besøg din lokale bank i dag for at finde ud af hvor let det er at oprette en opsparingskonto.

At bidrage til en 529 plan er nem. Vælg en plan, udfylde en ligetil tilmeldingsskema, investere penge gennem automatiske indbetalinger, læne sig tilbage og slappe af. Planen sig tager af den investering, aktiver som administreres af staten kasserer office eller investeringsselskabet udenfor.

AIB har en opsparingskonto for hver type af saver. Så om du gemmer til noget i særdeleshed har et engangsbeløb til at lægge væk, eller bare ønsker at opbygge en nødfond for at give dig selv lidt ro i sindet, kan vi hjælpe. Vi vil sammensætte en spareplan, der administreres nemt og der virker for dig. Tale til os i dag.

Hvis du ikke har direkte indbetaling, der er stadig en nem indstilling tilgængelig: oprette en automatisk overførsel fra din checkkonto til din opsparingskonto hver gang du er betalt. For eksempel, hvis du er betalt hver anden fredag, kunne du oprette en automatisk overførsel af en angives beløbet af penge fra kontrol til besparelser for at falde sammen med dette depositum. Bare sørg for du er klar over Hvornår pengene trækkes hver måned, eller du kan finde dig selv overtræk. Det er også altid en god idé at inkludere dine lån selvom de er optaget som et rentefrit lån på lån-penge-rentefrit.dk.

Forordning D og Wells Fargo begrænse visse typer af udbetalinger og overførsler, der kan gøres fra din opsparingskonto til tilsammen af seks (6) pr. månedlige gebyr periode. Hvis de er overskredet, vurderes et overskydende aktivitet gebyr for hver udbetaling eller overførsel over grænsen. Hvis grænseværdien overskrides mere end lejlighedsvis, kunne din opsparingskonto konverteret til en checkkonto eller lukket.

Sidstnævnte kunne omfatte EPF eller de nationale parlamenter. “Du kunne også bruge udgifter til forsikring og healthcarerelated ANW klogt,” siger Pai. Disse vil omfatte premium bruges på sundhedsplaner under afsnit 80D, som er op til R’er 25.000 for selvstændige og pårørende, og Rs 30.000 for senior forældre. “Jeg kun har et praktisk kendskab til skat som det er ikke nødvendigt for time for mig. Stadig, jeg spare skat gennem investeringer i PPF og guld ETF’er, “siger Palit.

Husk dog at hvis du overskrider den gave skat bidrag i et givet år, den overskydende penge skal beskattes med en sats på 20 til 50 procent, afhængigt af hvor meget du giver. Hvis du overvejer denne indstilling, skal du kontakte en Kunderådgiver eller beskatte professionelle først.

Posts created 16

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top