Hvordan til at gå på Pension tidligt efter kun 20 års arbejde

Fast ejendom investere er min favorit vej at gå på Pension tidligt og trygt. Sidebemærkning: jo mere du gemme, mindre indkomst du bliver nødt til at erstatte i pensionering. Med udsigt over et par små utætheder — en 1% investeringer gebyr her, 0,5% der — kan synke planerne førtidspensionering. Maksimere din besparelse – mange af disse mennesker regnet ud, hvordan for at spare 50 procent af deres indkomst eller mere, nogle gange ved at købe multifamily hjem og tager på nok lejere til at gøre en indtægt.

Spar på skatter i dag flere penge i lommen i morgen. Men jeg har konstateret, at kontrol, gearing og stærk indkomst produktion af fast ejendom investere gør det et ideelt køretøj som en lille eller stor del af din pensionsordning. Vantage SIPP (selv investeret personlige Pension) er for investorer, der foretrækker at gøre deres egne beslutninger om investeringer, uden personlig økonomisk rådgivning.

Et andet eksempel: du ved ikke, hvor længe du vil leve, og det har således umuligt at sige, hvor længe din opsparing til sidste. Oftere end ikke, er det fordi de ikke har lært at planlægge deres fremtid, eller i dette tilfælde pensionering. Selvfølgelig, når du er ældre, vil du være berettiget til Social sikring, som du kan bruge til at pad din pensionsindkomst.

En investor, der sparer tidligt og lever under deres midler kan bo overdådigt i pensionering, mens en person at gøre $120.000 om året før pensionering kan intet har. Mens tilbøjelige til den lejlighedsvise shopping spree, har Lauren været klar over betydningen af penge forvaltning og besparelser, da hun var ung.

Der vil give dig ca $1,333 en måned i pension, som er din nuværende indkomst justeret ned til skatter, besparelser og almindelige arbejdsrelaterede udgifter, der vil forsvinde. Den generelle pensionering tommelfingerregel er at erstatte 80% af din førtidspension indkomst.

De skal planlægge en bro budget”til at kompensere for denne periode hvor indkomst vil være lavere og højere udgifter. Som et eksempel har jeg to venner, der er i denne form for pensionering. ” En af dem er en open source softwareudvikler, der tilbringer sin fritid skaber virkelig nyttige software for videnskabelig forskning.

Du kan ikke stole på passiv sammensatte vækst til at opbygge dine aktiver for førtidspension, fordi der ikke er tid nok. Imidlertid visse aspekter af pensionering planlægning er forstørret af den komprimerede tidsramme, og formålet med denne artikel er at fokusere udelukkende på de faktorer, der er ramt af accelererende tid.

Posts created 16

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top