Hvordan kan jeg gemme penge på bilforsikring?

Hvis du netop uddannet fra sygeplejeskolen, er privatøkonomi sandsynligvis de sidste ting på dit sind. Du har brændte midnat olie huske medicinske termer, der lyder som et fremmedsprog. Du har lagt i ru kliniske timer beskæftiger sig med forsøger patienter. Du proppe for NCLEX. Og du er klar til at komme derud og bare gøre arbejdet. Sørg for, du ikke lad dit job, definere, hvem du er som person. Dit job er dit arbejde. Det er, hvad du gør. Det er ikke en afspejling af, hvem du er som person. Aldrig glemme. Hvis du identificere med dit job som hvem du er som person, vil du også være fastgjort på en usund måde. Gud forbyde det du er lad gå, du kunne blive ødelagt ud over foranstaltning og endog faldet i depression. Der findes masser af arbejdspladser. Der er masser af muligheder for dig derude. Ikke være defineret af et job. Du er alt for specielle for der.

Pisk op din helt egen signatur rengøring løsning DIY rengøringsmidler kan være naturlig, sikker, og — det meste af tiden — billigere. Med grundlæggende ingredienser som bagepulver, eddike, olivenolie og friske krydderurter, kan DIY rengøringsmidler få arbejdet gjort uden skrappe kemikalier og for en brøkdel af prisen for kommercielle rengøringsmidler.

Være klar til at opgive nogle ting. I et forsøg på at skære ned dine udgifter, skal du være parat til at opgive nogle ting, du muligvis vil, men ikke virkelig har brug for. Selvdisciplin er altid nødvendigt at lave et budgetplan arbejde. For eksempel, hvis du har brugt til at gå i biografen eller feste med vennerne hver weekender, kan måske du overveje gør det kun en eller to gange om måneden for at spare penge. Lille ofre vil gå en lang vej, og du nødt bare til at anerkende de mere vigtige ting fra dem, ikke så vigtigt.

Når i byer, stole på gå til at få omkring Private biler og taxier kan skralde op prisen for rejsen væsentligt fordi brændstofomkostninger i Storbritannien er høj-en dag med sightseeing i London med taxa, for eksempel, kan nemt køre et par hundrede pounds. Spare penge, og få noget motion på samme tid, ved hjælp af gåture som din vigtigste transportform. Heldigvis, ifølge Ms. Butler, mange byer i Storbritannien som bad, Oxford, Glasgow og York er bedst udforskes til fods. Du vil opdage skjulte skatte og værdsætter dine omgivelser mere ved at gå,”sagde hun.

Og når vi er bekymrede, vores evne til at tage og bearbejde nye oplysninger er kompromitteret hvis ikke taget helt offline. Når vi er tvunget til at gøre en økonomiske beslutning i den stat, vi finde det svært at fokusere. Vi ofte vælger impulsivt, og er alt for sårbar over for nogen at give eller sælge deres rådgivning. For at undgå dette, anbefaler jeg, at vi fokuserer på finansiel uddannelse på tre måder. Først, som en livslang proces, anden som genstand for personlig relevans i stedet for et problem der skal løses, og den tredje som en aktivitet, der vedrører vores foretrukne læringsstil.

Du har måske hørt finansielle eksperter foreslår, at du opretholde en nødfond for seks måneder værd af udgifter, og det er en god idé. Men hvis du er ældre (sige 50 og op), vil jeg foreslå du øge størrelsen på dit nødfond skal vare dig 12 måneder. Dette skyldes, som du bliver ældre, din pengemaskine kapacitet — enten ved holding et job eller starte en virksomhed — begynder at falde.

Problemet er, at de mål, vi er forfærdelige. Vi drømmer dem på den stående fod, så det er ingen overraskelse, de hurtigt falde af i svinget. Hvis du ønsker at slutte sig til det lille mindretal af mennesker, der rent faktisk lykkes, blokere off et par solide timer for følgende øvelse.

Category:
Posts created 16

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top