Reducer din gæld med disse 5 tips

Det er aldrig rart at indse, at du er i økonomisk varmt vand, men foregiver situationen ikke eksisterer, er aldrig vejen til at beskæftige sig med problemet. Hvis du har problemer med at møde månedlige betalinger, finde dig selv låne eller bruge kreditkort til at dække daglige udgifter, eller har en eller flere af dine kreditkonti overført til en inkassobureau, er det tid for dig at få proaktiv og bringe din gæld tilbage under Kontrol. Nedenfor finder du fem måder at reducere din gæld. Nogle tager tid, alle tager en vis grad af engagement og indsats-men det er værd at sætte i gang for at begynde at rydde op i din gæld situation.

1.Udvikle et budget-og holde sig til det.
Det første skridt i retning af at få kontrol over din økonomi er at realistisk vurdere din situation. Sæt dig ned og udarbejde et budget, der tager hensyn til alle dine indtægter og udgifter. Først, liste alle dine indtægter. Næste, liste hver af dine “faste udgifter”, dem, der ikke varierer fra måned til måned. Disse kan omfatte din husleje eller pant betaling, din auto lån betaling, og dine hjælpeprogrammer, hvis du er på en budgetplan til at betale for dem. Derefter skal du tilføje de nødvendige udgifter og betalinger på regninger, der varierer fra måned til måned. Endelig, liste alle dine daglige og regelmæssige udgifter til underholdning, transport og lignende. Dit mål er at udvikle et budget, der lader dig møde alle dine månedlige faste udgifter, og finde ud af, hvor du kan skære udgifter til at begynde at betale ned dit kreditkort og anden gæld.

2.Kontakt dine kreditorer.
Kommunikation er et af dine bedste værktøjer til at hjælpe dig gennem vanskelige økonomiske tider. Dine kreditorer ville virkelig foretrække ikke at træffe strengere foranstaltninger for at indsamle de penge, du skylder dem. Efter alt, det koster dem flere penge til at henvise din gæld til et inkassobureau. Så snart du ved, at du har problemer med at få enderne til at mødes, så ring til dine kreditorer forbrukslån på timen og Forklar situationen. I de fleste tilfælde vil de være glade for at udarbejde en modificeret betalingsplan, der vil gøre det lettere for dig at møde månedlige udgifter. Det kan betyde at forlænge perioden for dit lån, eller genforhandle betingelserne i en låneaftale, men på kort sigt, vil det tage varmen ud og i det lange løb, vil det spare din kreditværdighed.

3.Betal din højeste rente lån.
Pick og vælge blandt dine kreditkort betalinger og lån. Selv om det generelt ikke er en god politik at betale kun den mindste betaling på kreditkort og revolverende lån og kreditlinjer, der er en undtagelse. Hvis du har en eller to store renter udestående lån, en af de bedre måder at få kontrol over din gæld er at eliminere dem så hurtigt som muligt. Ved at opfylde de mindste betalinger på anden gæld i et par måneder, kan du koncentrere dig om at bringe balancen ned på dine dyreste lån.

4.Overfør dine saldi til lavere rente udlån og kreditlinjer.
Hvis du har udestående gæld i høj rente lån og kreditkort, din økonomi kan drage fordel af at flytte saldi til en lavere rente kreditkort. Kreditkort med 0% introduktions satser for seks til tolv måneder er bredt tilgængelige lige nu, som er lav rente balance overførsler. Udnyt en til at overføre et højt rente-lån og betale det i løbet af introduktionsperioden.

5.Få et lån til konsolidering af gælden.
En konsolidering af gælden lån giver mening, hvis du betaler på flere forskellige gæld med varierende rentesatser. Ved at tage ud et hjem egenkapital lån, andet realkreditlån eller andre sikrede lån i størrelsen af din samlede gæld, kan du betale alle dine andre kreditorer, og har en månedlig betaling for at beskæftige sig med. Ved at bruge et hjem egenkapital lån til at konsolidere din gæld, du drage fordel af en længere betaling sigt og lavere renter for at nedbringe din månedlige betaling og frigøre dine ressourcer til opsparing og andre investeringer.

Posts created 16

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top